Werkwijze

Sociaal

Wanneer u besluit om van mijn diensten gebruik te maken dan kom ik langs voor een intake gesprek. Het doel is om o.a. karaktereigenschappen, kenmerken en gedrag van uw hond te bespreken en te zien welke uitlaatgroep het best bij uw hond past. Alle rassen, mits sociaal, mogen met onze groep mee.

Proefwandeling

Ik ontmoet uw hond voor de eerste keer en kijk of het klikt tussen ons. We bespreken eventuele bijzonderheden en/of wensen en ik beantwoord uw vragen. We nemen de algemene voorwaarden m.b.t. aansprakelijkheid door en daarna neem ik de hond mee voor een gratis proefwandeling.

Wandelingen

Uw hond wordt voor iedere wandeling opgehaald en daarna weer netjes thuisgebracht. De zwemmers worden uiteraard afgedroogd. Het is de bedoeling dat de honden los gaan lopen. De eerste paar keer gaan ze aan de lange lijn mee. Zo went de hond geleidelijk aan de groep. Tijdens het wandelen wordt gelet op de lichaamstaal en gedrag van de honden.

Verzorging

Met oudere honden en pups wordt extra rekening gehouden. Zij zullen rustpauze(s) krijgen en indien nodig vervoerd worden in een puppywagen.

Vervoer

De honden worden vervoerd in een busje met uitstekende ventilatie zodat zij absoluut geen last van de warmte in de zomer hebben. En uiteraard gaat er altijd voldoende drinkwater mee voor dorstige types.